heinä 28, 2017
430 Views
Kommentit pois päältä artikkelissa Wild Blood
0 0

Wild Blood

Written by

Siitä lähtien, kun Buffy Vampire Slayer osui pieneen näytteeseen vuonna 1997, vampyyrit ovat olleet kaikki raivoa. Heistä on tullut tärkeä populääri, ja heillä on erittäin omistautunut ja uskollinen faneja. On olemassa runsaasti erilaisia ​​elokuvia, tv-ohjelmia ja pelejä, jotka perustuvat vampyyri-mytologiaan ja erilaisten vampyyritysten liikkumiseen.

Wild Blood on yksi Play’n Goin julkaisemista suurista vampyyripaikoista. Peli antaa pelaajille mahdollisuuden nauttia verenhimoisesta seikkailusta ja luoda samanaikaisesti hienoja voittoja. Tämä 5 kiekon, 15 voittolinjan peli on ihanan ilmakehässä sekä visuaalisesti että äänenä. Se on täydellinen peli kaikille, joilla on kiinnostusta vampyyreihin ja lähtöpaikkoihin.

Play’n Go on lyönyt suurta aikaa uudella upealla slotilla. He ovat keskittyneet paljon tekemään pelistä mahdollisimman hauskaa ja hauskaa ja antaen sinulle paljon bonusominaisuuksia myös valita. Katsotaan siis joitain hienoja bonusominaisuuksia, joita voit käyttää kun pelaat Wild Bloodia.

Ensinnäkin, sinun on aloitettava Respinsillä. Tämä on Wild-symboli, joka voi laajentua kolmanteen rullalle, ja jos se maata siellä rengas 4 hopea- tai kultamitallenteiden yhteydessä, saat 5 respin. Voit myös saada lisää respin ja jatkaa yhä enemmän voittoja.

Pick the Blood on toinen viileä vampyyriin liittyvä bonusominaisuus. Jos asetat 3 Wild Blood -rasvaa rullille 1, 3 ja 5, sinä käynnistät tämän ominaisuuden ja pyytää sinua valitsemaan veripakkausvalikoista. Se palkitsee sinulle ilmaiskierrosten, kertojien tai rahapalkintojen yhdistelmän. Jos valitset räjähtävä injektiopullo, bonuskierros on päättynyt ja palaat takaisin peruspeliin.

Kuten paljon Play’n Go -paikkoja, tällä pelillä on myös viileä Gamble-ominaisuus. Tässä voit yrittää kaksinkertaistaa tai nelinkertaistaa voitot painamalla Gamble-painiketta ja arvaamalla seuraavan värillisen kortin oikean värin ja sopivan.

Wild Blood on paljon hienoja bonusominaisuuksia, joiden avulla voit luoda hyviä voittoja. Sinun on hyödynnettävä mitä pelejä tällä tavoin on tarjota ja käytä tilaisuutta tehdä niin paljon rahaa kuin voit.

Article Categories:
Progressiiviset jackpotit

Comments are closed.