heinä 13, 2017
492 Views
Kommentit pois päältä artikkelissa Vihreän Green Progressive Jackpotit
0 0

Vihreän Green Progressive Jackpotit

Written by

Herra Green nimellä, herra Green luonteeltaan. Se on varmasti hienoin väri. Miksi? Se on yksinkertaista; Koska se on rahan väri. Raha on juuri siksi, että olemme täällä tänään, koska tulemme näkemään, kuinka suuret progressiiviset jackpotit ovat Mr. Greenissä. Sinun täytyy lukea selvittää tarkat numerot, mutta kuten joku, joka on ottanut kurkkuun jo, he ovat suuria. Hyvin, hyvin suuri.

Super Lucky Sammakko

Vaikka tämän luettelon vähäisimpänä progressiivisena jättipotti on £ 33,221, sinun täytyy myöntää, että peli ei näytä tyyppiä kerääntyvän edes suureen määrään. Parhaiten menestyneet slot -pelit perustuvat mytologiaan, elokuvaan, televisioon, jopa videopeleihin. Kuka maailmassa odottaa sammakko-teemalla slot peli kerätä tarpeeksi pelaajia saada £ 33,221 jackpot rahaa?

Tarjolla on aina mahdollisuus, että joku vahingossa sijoitti pilkun, jossa desimaalipilkku olisi, mutta anna Super Lucky Frogille hyötyä epäilystä. Ehkä salaiset, käyttämättömät sammakko-fanimarkkinat ovat suuria pelaajia.

Geisha Wonders

Itäinen peto tarjoaa sinulle £ 37,963 progressiivisessa jättipotissa. Paras osa? Numero on aina vaihteleva. Joskus se viettää koko päivän vain nousemassa ylöspäin. Muina aikoina? Se pudottaa voittajaksi, kun voittaja nauttii voiton pula. Jos sinulla on yksi peli, voit taata maksaa sinulle lopulta, se on tämä.

Mega Jackpots Siberian Storm

Siberia voi olla yksi maan kylmimmistä paikoista, mutta tämä 515,444 €: n jackpot tällä slotilla tekee verestäsi kuumaksi. Pelin kuvaus kutsuu palkinnon “elämän muuttuvaksi”, ja se on oikein. Se ei ehkä ole suurin käteistä voit voittaa netticasino, mutta se on varmasti kohta, jossa se muuttuu ikuisesti.

Tällaista rahaa varten voit lopettaa asumisen lapsuutesi huoneessa / inhottavaa sänkyä ja siirtyä edulliseen kotiin lähiöissä. Jos pidät jotain hieman tyylikkäämpiä, sen sijaan on aina näyttävä kaupunkiasunto. En voi ajatella muuta elämää muuttuvammin kuin omien kotiomme turvallisuus.

Arabian yöt

Tulet tuntemaan, että katsot geenin aarteita suoraan kasvoihin, kun näet kuinka paljon progressiivinen jättipotti on tässä pelissä. Järkyttävä 525.528 puntaa odottaa onnekasta voittajaa vaatimaan sitä. Tietenkään kaikki eivät voi olla niin onnellisia, että ne ovat valittuja. Joskus sinun on vain suojattava vedot, tai muuten lopetatte kaikki. Täällä ei ole kolme toivea, joten sinun täytyy luottaa lahjakkuusi ja päättäväisyytesi menestymään tuolle palkinnolle.

Hall of Gods

Uskomatkoko kovaa Thorin, Lokin, Odinin ja muiden tarkkailemattomien ja uhkaavien Norse-mytologisten ikonografioiden knock-offien keskuudessa? Hyvä! Voit vain voittaa £ 6,185,211 jackpotista navigoidaksesi mitä peli on tarjonnut.

On vaikea sovittaa teemaa ja kuvauksia useimmissa raaputuspeleissä siihen, mitä pelaat. Eipä on pakkomielle, joka ei millään tavoin ole mitään järkeä rahapelien yhteydessä. Jännitys on uhkapeli itse, sillä ei ole väliä, ovatko symboleja kolmiulotteisia lohikäärmeitä vai verisiä akseleita.

Kuitenkin, miten voit tehdä pelisi erottumaan yleisten hedelmäkoneiden merestä? Pukeutumalla se uuteen teemaan; Kuten Norse-mytologia tässä tapauksessa. Oletan, että peli ansaitsee riitä tarjoamaan £ 6,185,211 jättipotti.

Mega Moolah

Tulossa niin lähelle kahdeksannumeroinen jackpot on Mega Moolah. Et voi valittaa vääriä mainoksia, koska £ 9,026,477 palkinto; Peli on varmasti elävä sen nimeksi. Osa syystä, miksi tämä kolikkopeli on niin suosittu, voidaan jäljittää siihen, miten se vie asioita takaisin perusasiat. Ei mikään monimutkainen asennus, ei hauskoja esineitä; Vain kiinteä hedelmäpeli, joka pitää asiat yksinkertaisina.

Se voi myös olla vain suosittu, koska £ 9,026,477 jättipotti. Kaikki haluavat tuon palkinnon, ja he eivät tule taaksepäin ja anna sen potin mennä jollekin toiselle. Se on itse täyttävä sykli. Ihmiset pelaavat, koska he haluavat voittaa palkinnon, palkinto on niin korkea, että ihmiset pumppaavat rahaa siihen.

Article Categories:
Progressiiviset jackpotit

Comments are closed.