tammi 20, 2016
813 Views
Kommentit pois päältä artikkelissa Royal Panda
0 0

Royal Panda

Written by

Royal Panda on aloitti monet suuret pelin kehittäjät tuoda sinulle jackpot kultakaivos kuin mikään muu. Ne ovat kaikki suuret nimet, kuten IGT, NetEnt jne joten valita minkä tahansa (jos ei kaikki) seuraavista peleistä ja alkaa voittaa isot:

Mega Fortune (NetEnt)

Mukaisesti nimensä, tämä peli lupaa suorastaan ​​glamouria ja loistetta. Sen symbolit ovat juuri sitä mitä odottaa saavansa, jos elivät hyvää elämää.

Mutta parasta on, että se ei vain viihdyttää hienoilla asia; se antaa myös mahdollisuuden hankkia joitakin omia käyttää voittaa mistä tahansa sen kolmesta progressiivinen jättipotti.

Kaksi ensimmäistä jättipotti (Rapid ja Major) ovat paikallisia siten ne ovat melko pieniä. Toisaalta Mega jackpot kokoaa yhteen ja käytetään nopeasti tiensä ohi € 8.000.000.

Major Millions Progressive (Microgaming)

Et voi mennä vikaan tämä yksi; se alkaa noin € 350.000! Sellaisella määrällä, joka välittää, jos joku muu voitti jättipotin hetki sitten, on selvästi enemmän kuin tarpeeksi rahaa mennä ympäri.

Lisäksi peli on kolme kiehtovaa versiota: MegaSpin, 3-Reel Slot ja 5-Reel Videohedelmäpeli. Mutta riippumatta siitä, mikä versio miellyttää sinua mahdollisuuksiasi voittaa massiivinen yhdistettyä jackpot pysyvät yhtenäinen.

Kuningas Cashalot (Microgaming)

Jos etsit keskiaikaisen teema hauskaa niin tämä on peli sinulle. Jälleen kerran Microgaming on kiinnitetty kunnon Minimimaksu sen pelin ja tässä voidaan nähdä voitat vähintään € 90000.

On kuitenkin yksi saalis: saada voittaa jackpot täytyy panostaa maksimi viisi kolikkoa kaikki tarvittavat maksu-linjat. Tämä on pieni hinta maksettavaksi huomioon, että kuningas Cashalot on tunnettu palkita onnekas pelaajille kuusi ja jopa seitsemän lukua tarkastuksia.

Cosmic Fortune (NetEnt)

Tämän kanssa on kyse ulko-avaruuden ja kyllä ​​siellä voi olla muita NetEnt pelejä samaa teemaa, mutta tämä on erilainen. Miksi? Koska se on viisi hämmästyttävä jättipotti, joista kolme on paikallisia progressiivisia jättipotteja.

Koska paikalliset jättipotit ovat riippuvaisia ​​dynamiikkaa Royal Panda, niiden luvut eivät ole kovin korkeat ja ne ovat tällä hetkellä hieman yli € 14,000. Tämä ei kuitenkaan saisi estää pelaamasta.

LotsaLoot (Microgaming)

Valitse tämä peli, jos haluat voittaa nopeasti, koska ne tietävät on sanonut, että keskimäärin joku murtautuu sen pankin jokaisen yhdeksän tai niin päivää.

Tietenkin tällaiset usein maksuja pelin jackpot arvot eivät pääse huikea tasoja. Mutta kuvitella, jos sait voittaa useammin kuin kerran …

Article Categories:
Kasinot

Comments are closed.