loka 11, 2017
363 Views
Kommentit pois päältä artikkelissa Mega Jackpots Star Lyhdyt
0 0

Mega Jackpots Star Lyhdyt

Written by

Tämä kauniisti suunniteltu kiinalainen teemoitettu progressiivinen jackpot slot koostuu 5 rullasta ja 20 paylines. Symbolit ovat täynnä hämmästyttäviä kiinalaisia ​​lyhtyjä kelluvilla lyhtyjen kauniilla taustalla veden päällä ja on todella ilo pelata – puhumattakaan siitä, että saatat päätyä voittamaan uskomattoman, elämää muuttuvan rahan summan!

Mega Jackpots Star Lanternsilla on upeat kolme bonusmoodia, jotka ovat ainutlaatuisia progressiivisen jackpot slot peliin.

Yksi bonus moodeista on kelatut kelat, jotka laukaisevat voittavan yhdistelmän löytämisen joko pääpelin aikana tai vapaan kierroksen aikana. Nämä symbolit tulevat tulipaloon ja tulevat symboleiksi rivin alapuolelta. Voit voittaa useita kertoja tässä tilassa, ja ominaisuus pysähtyy vain, kun voittoyhdistelmät tekevät.

Toinen bonuspeleistä on Star Multiplier, joka saa kaikki Star-kuvakkeet 2-5x kertojiksi, jopa 8x. Tämä toimii sekä vakio kierroksilla että ilmaiskierroksilla, vaikka ne ovat vain pyörien 1, 2 ja 3. Nämä ovat erinomainen mahdollisuus voittaa rahaa.

Lopuksi on ilmaisia ​​pyöriä ympäri, mikä on odotettavissa slot pelejä. Jos löydät kolme bonussalpaajaa ensimmäisillä kolmella rullilla, voit valita yhden kolmesta lyhdytstä, jotka antavat sinulle ilmaiset pyöräytykset, vaihtelevat välillä 4 – 14, riippuen siitä kuinka onnekas!

Voit voittaa massiivisen, progressiivisen bonuksen. Sinun tarvitsee vain löytää neljä Mega Jackpot -kuvakkeesta, jotka ovat silloin, kun ne ilmestyvät Star-symboleista. Mega Jackpots Star Lanternsin keskimääräinen tuotto prosentteina on melko vaikuttava 95,4%, mikä ei todellakaan ole huono progressiiviselle jackpotille.

Maksimi panos Mega Jackpots Star Lanternsille on $ 600 per spin, ja mitä enemmän rahaa panostat, sitä todennäköisemmin voitat, joten tämä peli on suosittua suurilla pelaajilla, jotka haluavat voittaa massiivisen progressiivisen jackpotin!

Mega Jackpots Star Lanterns on loistava jättipottipeli, varsinkin jos sinulla on jokin hyvä määrä rahaa panostaa siihen, sillä se todella kasvattaa mahdollisuuksiasi voittaa. Jackpot syrjään, peli on itsestään esteettisesti miellyttävä ja jännittävä peli, varsinkin jossa on kolme erilaista bonusmoodia. Tietenkin, todellinen tavoite on laukata se uskomaton jättipotti ennen kuin joku muu tekee!

Article Categories:
Progressiiviset jackpotit

Comments are closed.