loka 19, 2017
364 Views
Kommentit pois päältä artikkelissa Divine Fortune
0 0

Divine Fortune

Written by

Divine Fortune on jättipottipeli, joka koostuu antiikin Kreikan mystisestä maailmasta ja kaikesta siitä, mistä myytteistä olentoista kultakolikoihin – ja toivottavasti rikkaat myös pelaajille!

NetEnt on usein ylistetty dramaattisista visuaalisista videolomakkeistaan; Jumalallinen Fortune ei kuitenkaan ole yksi näistä esimerkeistä. Se sanoi, että se on edelleen esteettisesti miellyttävä, ja teemojen kokonaisuus on tyylikäs ja hienostunut, eikä ota liian paljon huomiota. Äänitehosteet ja taustamusiikki ovat myös vähäpätöisiä ja eivät väkijoukkoja liikaa – pelattavuus (ja progressiivinen jättipotti!) On kulta täällä.

Se on viisi rullaa, 20 pay-line -peliä ja symboleja keskeytetään Kreikan mytologian kuvakkeilla, kuten Medusa, Minotaurilla ja Aetos Deusilla. Villi symboli kuvaa kaunista valkoista hevosta, joka korvaa kaikki muut paikat, paitsi ilmaiskierrosta tai kultaista bonusta ja luo voittoyhdistelmiä.

Falling Wild Respins myöntää soittimelle vapaan spin, kun villi liikkuu alaspäin, kunnes kaikki ovat laskeneet rullina.

Ilmaispyöräytyssignaali sisältää käden, jossa on salamapultti, ja jos löydät kolme, voitat viisi ilmaiskierrosta. Neljä scatteria saa kahdeksan ilmaiskierrosta, ja viisi sironta antaa sinulle 12 ilmaiskierrosta. Valitettavasti et voi laukaista enemmän ilmaisia ​​pyöriä ominaisuuden sisällä kuin muillakin peleillä.

Jotta voisit voittaa yhä kasvavan jättipotti, sinun täytyy laskea kolme tai useampia kultaisen bonus-symboleja näytöllä. Tämä käynnistää bonuspelin, jossa sinulla on kolme ilmaiskierrosta uudelle rullalle. Jos onnistut saamaan yhden näistä symboleista rullille, voit voittaa jopa 200x: n panoksesi, ja tämä toistuu, kunnes lopetat pyöräytykset tai voitat yhden jackpotista. Pieni Jackpot voitetaan yhdellä rivibonusmerkillä; suurimman Jackpotin kahdella rivillä bonussymboleilla ja voittavan Mega Jackpotin, kaikilla kolmella rivillä on oltava bonus -symbolit.

Vaikka Kreikka on teema, jota usein käytetään kasinoissa, Divine Fortune tekee sen todella hyvin. Peli on täynnä jännittäviä bonusominaisuuksia ja mahdollisuus voittaa yksi kolmesta progressiivisesta jättipotista. Jos etsit progressiivista jättipottipeliä, joka on keskiarvon yläpuolella, Divine Fortune on erinomainen valinta.

Article Categories:
Luokittelematon

Comments are closed.